Aranycsúcs Kft. - Épületgépészeti szaküzlet

1211 Bp. II. Rákóczi F.u.149 Tel: 276-02-42, 425-66-66

Nyitva tartás: H-P:7-17, Szo:8-12

Email:info@aranycsucs.hu

SlideShow 1 SlideShow 2 SlideShow 3 SlideShow 4 SlideShow 5 SlideShow 6 SlideShow 7 SlideShow 8

Rólunk

Az ARANYCSÚCS Kft keretein belül 2003-tól foglalkozunk kis és nagykereskedelmi értékesítéssel. Cégünk - filozófiájának megfelelően ? elkötelezett a magas színvonalú, és minőségű termékek iránt. Ugyanakkor versenyképes, az igényekhez alkalmazkodó megoldásokat kínál, kezdve a különböző szerelvényektől, csőrendszerektől a kazánokon és radiátorokon át a szaniterig. Felismerve az alternatív- és megújuló erőforrások jelentőségét, napjainkra már termékeink közt is előtérbe kerültek a szolár állomások, a kondenzációs technológia, fa- és vegyestüzelésű kazánok, valamint a víz- és energiatakarékos radiátorok. Termékeink között tudhatunk 10 év garanciával rendelkező anyagokat. Vevőink részére a legújabb, csúcstechnológiát tartalmazó eszközöket tudjuk szállítani. Stabil háttérrel és rugalmas beszerzési forrással rendelkezünk, így rövid határidős igényeket is gördülékenyen ki tudunk elégíteni.

Áraink versenyképesek, amellyel nem csak megőrizhettük, tovább is erősíthetjük pozíciónkat. Fő tevékenységi körünk az épületgépészeti anyagok forgalmazása. Ügyfeleink cégek, társasházak, lakópark építők, vízművek, távfűtőművek egyéni vállalkozók és magánvásárlók. Napi szinten 100-150 víz-gáz-fűtés kivitelezővel tartjuk a kapcsolatot, precíz munkájukhoz nagymértékben hozzájárulunk. Kiemelt vásárlóink között tudhatjuk a Fővárosi Csatornázási Művek Zrt, Gáz-és acélpajzs Kft, Csevak Zrt-t.

Cégünk teljes körű szaktanácsadás, kivitelező és szerviz csapattal rendelkezik. Az általunk vállalt kivitelezéseket a GÁZPRESSZ Kft végzi. Ariston gázkészülékek magyarországi kiemelt szervizpartnere vagyunk.